Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Fiat Bravo 1.4 T-jet CA Dynamic

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Fiat Bravo 1.4 T-jet CA Dynamic

Ma numesc dan,fericit posesor al unui fiat bravo 2008 achizitionat nou in 2009 actualmente are cam 15 000 km,folosit mai mult la drum lung in oras prefer sa conduc un matiz,cutie automata dualogic 6 viteze,poti schimba in mers ca un mod manual dar ramane pe automat,masina ideala pentru o fata,la semafor nu trebuie sa ti piciorul pe frana,tine in viteza 2 minute,singurul bai la cutie daca deschizi usa sa vezi in spate ca vizibilitatea spate cam zero o scoate din viteza,motor mic dar eficient 1.4 120 cai turbo,consum e ok cam 10 in oras afara depinde ,eu mixt cam 7 8 scot,pretul a fost de 13 600 euro aproape,datorita unui program rabla si o reducere de 3500 fiind masina pe stoc,singurul minus nu are cruise control,culoarea se numeste rosso orgolioso ,in rest no comment o bijuterie de masina.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Bravo-24.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	77,3 KB 
ID:	47353 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Bravo-21.jpg 
Mărime:	129,4 KB 
ID:	47351 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Bravo-20.jpg 
Mărime:	83,9 KB 
ID:	47354 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Bravo-23.jpg 
Mărime:	67,9 KB 
ID:	47355 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fiat-Bravo-22.jpg 
Mărime:	74,4 KB 
ID:	47352
    Ultima editare de PWR; 02.Mar.2011, 17:16.

Sa-l stapanesti sanatos, arata foarte bine masina.
    Totusi de ce asa putini km facuti din 2009 pana acum?...sau nu e masina de zi cu zi?

Comentariu

nu e masina de zi cu zi tin la ea muult e prima mea masina,primita de la nasa mea,as vrea sa o am si la 80 ani

Comentariu

Frumoasa masina ... cati mai multi km fara incidente . Bravo !

Comentariu

eu sper sa o vad la milion de km i-am facut revizia la 10 mii ulei filtru aer ulei si polen 500 si ceva roni ,intretinere ieftina ,model nu foarte raspandit

Comentariu

Trebuie sa ajunga la 1 milion , e masina cu suflet FIAT-ul , a mea face maine poimaine 80.000 km FIAT Fabrica Italiana di Automobili Turbo (Torino da suna mai bine turbo).

Comentariu

cand vad la a mea turbo ma gandesc la motorul twin-turbo de 190 cai

Comentariu

Foarte tare mie imi mai place si Fiat 500 tributo ferrari

Comentariu

Cum stai cu consumul? vad ca ai si cutie automata, si se zice ca la cutie automata consumul e putin mai mare.

Comentariu

Nu prea m-am uitat la consum mergand si rar cu ea,in catalog nu apar valori pentru automata la manual scrie 8,7 la a mea cam 10 litri in oras,la mers in afara depinde cu inca 3 persoane si bagaje mers 140-150 pe autostrada am ajuns si la 11 litri ,in general minimul e pe la 7 litri asa imi apare la consum mixt la computerul de bord 7 ,7,1.

Comentariu

Foarte frumoasa masina ... si eu am ravnit dupa una, dar vream neaparat diesel si era putin mai scumpa decat ce imi permiteam pe atunci - asta e ... sa te poarte sanatos si sa ai grija de

Comentariu

Draguta Masina Dane..! Ai grija de ea...este un model ft reusit... si fuge de rupe...eu am mai condus un FIat Punto Abarth...ma rog 155 cai...dar era crima...cred ca si Bravo e la acelasi livel... bft

Comentariu

Sal. Frumos Tanarul tau Bravo. E o masina pe cinste.. Culoarea seamana cu Rosso Ferrari, asa ca ar trebui sa fii mandru.
                          I don't drive fast, I fly Low!

Comentariu

Culoarea e rosso orgolioso ,rosso maranello exista dar e un pic spre visiniu,exista si diesel automat 1.6 120 cai,intradevar de nu era reducerea asa mare de 3500 euro plus 800 si ceva euro rabla nu imi permiteam cred ca la 18 mii euro cash,punto abarth aia da masina,ceva similar cu punto abarth ar fi motorul multijet de 165 cai.

Comentariu

Frumoasa masina,este Proiectul 198,cel putin culoarea (rosso orgolioso),este de invidiat
                              Felicitari de achizitie,s-o stapanesti sanatos si fara incidente...Apropo,testata de crash test,a primit cinci stele EuroNCAP.
                              Bafta
                              Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

sigpic

Comentariu

Procesare...
                              X