Ma numesc dan,fericit posesor al unui fiat bravo 2008 achizitionat nou in 2009 actualmente are cam 15 000 km,folosit mai mult la drum lung in oras prefer sa conduc un matiz,cutie automata dualogic 6 viteze,poti schimba in mers ca un mod manual dar ramane pe automat,masina ideala pentru o fata,la semafor nu trebuie sa ti piciorul pe frana,tine in viteza 2 minute,singurul bai la cutie daca deschizi usa sa vezi in spate ca vizibilitatea spate cam zero o scoate din viteza,motor mic dar eficient 1.4 120 cai turbo,consum e ok cam 10 in oras afara depinde ,eu mixt cam 7 8 scot,pretul a fost de 13 600 euro aproape,datorita unui program rabla si o reducere de 3500 fiind masina pe stoc,singurul minus nu are cruise control,culoarea se numeste rosso orgolioso ,in rest no comment o bijuterie de masina.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Fiat Bravo 1.4 T-jet CA Dynamic
Adună
X
-
Nu prea m-am uitat la consum mergand si rar cu ea,in catalog nu apar valori pentru automata la manual scrie 8,7 la a mea cam 10 litri in oras,la mers in afara depinde cu inca 3 persoane si bagaje mers 140-150 pe autostrada am ajuns si la 11 litri ,in general minimul e pe la 7 litri asa imi apare la consum mixt la computerul de bord 7 ,7,1.
Comentariu
-
Culoarea e rosso orgolioso ,rosso maranello exista dar e un pic spre visiniu,exista si diesel automat 1.6 120 cai,intradevar de nu era reducerea asa mare de 3500 euro plus 800 si ceva euro rabla nu imi permiteam cred ca la 18 mii euro cash,punto abarth aia da masina,ceva similar cu punto abarth ar fi motorul multijet de 165 cai.
Comentariu
Comentariu