Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Fiat Bravo 1.4 T-jet CA Dynamic

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• IancuDragos
    a răspuns
    Stie cineva cat sunt de fiabile aceste cutii in timp?Sunt si eu recent posesor de Dualogic pe un Grande Punto.

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Vacanta, Vacanta!!

Ce frumos e in vacanta, masina a ajuns la aproape 31 mii km la 30 mii km i-am facut revizia,a costat cam 650 lei, masina merge impecabil, mai mult tata o foloseste, eu merg cu un Matiz, cu care pot sa ma duc in oras fara griji
    O sa ii fac ceva poze si le pun!

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Nu m-as supara sa ajunga la 50 mii km in 10-20 ani, ador masina, acuma am ajuns la 27 si un pic ca am umblat ceva cu ea in ultima vreme, pe maine postez si ceva poze mai noi cu bijuteria!
    Fișiere atașate

Lasă un comentariu:

• PWR
    a răspuns
    In 10 ani cred ca ajungi si tu pe la 50 000Km.

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Ieri am ajuns la 25.000 km, si tot ieri era sa raman blocat, am intrat cu botul pe o alee mai cu zapada, si masina sa afundat in zapada, dupa 2 incercari cu frumosul, am trecut la solutia plecat un pic mai turat si cand am prins un pic de aderanta am turat-o la maxim adica 6500 turatii si am scos-o intr-un mic drift, nu e chiar ok metoda, dar m-au cam lasat nervi, cat despre cauciucuri vina a mea, am avut o perioada super busy, ma duc cauciucurile astea, insa se simte lipsa ASR, totul e controlat din pedala, de asta parca mai fain e la manuala cand ai un ambreiaj langa tine.

Lasă un comentariu:

• adrian17071979
    a răspuns
    Tanara la 25000 km nu iti faci probleme cu achizitia de noi piese de schimb.
    Imi place ca ai grija de ea.
    Referitor la cauciucuri , am avut eu aceleasi dimensiuni si le-am dat , daca nu intri pe forum nu am stiut ca iti trebuie .

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Trec greu km ca tin tare mult la masina, actualmente a ajuns la aproape 25 000 km, de multe ori prefer sa conduc matizul lui tata, il parchez usor, nu uit sa schimb vitezele,
    Am pus 2 noi poze una din vara, una de prin noiembrie-decembrie ,are anvelope de iarna Tigar dimensiuni 205/55/16 si roti de tabla luate second de la o firma din Sacele Brasov, cost 660 lei cu tot cu transportul, iar anvelopele au fost in jur de 318 lei bucata noi, si sunt foarte multumit pana acuma nu am ramas impotmolit, desi e mai greu de scos masina datorita lipsei ambreiajului, trebuie calcata foarte fin pedala de acceleratie.
    Fișiere atașate

Lasă un comentariu:

• PWR
    a răspuns
    Sarbatori fericite si tie.
    Ce greu trec km prin bordul tau...abia ai ajuns la 22000.

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    CRACIUN FERCIT, Mosul sa va aduca tot ce va doriti, fie ca Nasterea Domnului sa va lumineze sufletele si casa, sa aveti parte de sanatare, belsug si fericire!
    Masina a ajuns la 22 de mii si un pic, poze pe curand, in rest nu am cuvinte, merge impecabil!

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Update masina a ajuns la a 2 revizie ,in prezent cam 19500 km,merge foarte bine,numai benzina de 98 sau 100 ii pun ,urmeaza in curand sa mai pun niste poze.

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Culoarea e intradevar frumoasa,a mai scoso 2 zile din garaj prin 13 mai in rest ramane la locul ei in garaj,mi e tare draga ,prefer sa o pastrez ,are cam 15 mii kilometri la ora actuala

Lasă un comentariu:

• the red passion
    a răspuns
    Frumoasa masina,este Proiectul 198,cel putin culoarea (rosso orgolioso),este de invidiat
    Felicitari de achizitie,s-o stapanesti sanatos si fara incidente...Apropo,testata de crash test,a primit cinci stele EuroNCAP.
    Bafta

Lasă un comentariu:

• Dan Vartic
    a răspuns
    Culoarea e rosso orgolioso ,rosso maranello exista dar e un pic spre visiniu,exista si diesel automat 1.6 120 cai,intradevar de nu era reducerea asa mare de 3500 euro plus 800 si ceva euro rabla nu imi permiteam cred ca la 18 mii euro cash,punto abarth aia da masina,ceva similar cu punto abarth ar fi motorul multijet de 165 cai.

Lasă un comentariu:

• O Z N
    a răspuns
    Sal. Frumos Tanarul tau Bravo. E o masina pe cinste.. Culoarea seamana cu Rosso Ferrari, asa ca ar trebui sa fii mandru.

Lasă un comentariu:

• LiTTLE
    a răspuns
    Draguta Masina Dane..! Ai grija de ea...este un model ft reusit... si fuge de rupe...eu am mai condus un FIat Punto Abarth...ma rog 155 cai...dar era crima...cred ca si Bravo e la acelasi livel... bft

Lasă un comentariu:

Procesare...
X