Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Frumoase bia sa le invarti cu placere.sunt aproape noi din cate vad.Germania e Germania.Din cate vad sunt cms.
Si ale mele tot cms sunt.Ieri dupa 40.000 km de romania am fost sa le echilibrez si jantele nu au nici macar 1 pic de bataie (puse pe aparat fara cauciuc).
PWR nu le-a luat de noi,au fost cumparate de la GJ-61-ULY si reconditionate total.
La el nu au luat gropi dar innainte fara numar au luat.prin Craiova au multi oz-uri din alea pe masini smechere si arata super,dar oamenii le-au luat de noi.
Ps o jante daca te apuci de sudat,incarcat la ea si etc nu mai e janta.
Tocmai de asta am zis, ca jantele par destul de rezistente, sunt turnate la joasa presiune,tratate termic...deci nu sunt asa ordinare fara nimic cum sunt OZ-urile Hydra(cele mai ieftine din gama).
Dar ce jante pot rezista la gropile din romania... poate doar alea de competitie dar nu au asa design..si intr-un final cred ca si alea vor ceda, singura solutie e tot atentia celui din spatele volanului.
Corect pwr,orcum le-a scos la lumina cat de cat dupa ce le-a luat.
Sincer am 40.000 km cu cms-urile mele si sunt perfect drepte (le-am verificat pe aparat)dar cam ocolesc gopile si merg incet unde nu ai ce ocoli.
Asa este , Oz-urile nu le-am luat de noi , eu le-am indreptat si una am fost nevoit sa o sudez cam 1 cm , am pus anvelope si am mers cu ele aproape 3000 Km fara nici un fel de probleme , astea le-am luat pentru ca sunt un model ceva mai deosebit si sunt aproape noi.
Multumesc de aprecieri si de sfaturi.
Salut.
Frumoasa masina .
Te-ai gandit sa o bagi in saloane de tuning anul acesta?
P.S: La partea mecanica ( adica motor , evacuare , etc) te-ai gandit sa schimbi cate ceva?
Salut.
Frumoasa masina .
Te-ai gandit sa o bagi in saloane de tuning anul acesta?
P.S: La partea mecanica ( adica motor , evacuare , etc) te-ai gandit sa schimbi cate ceva?
Nu m-am gandit , masina am aranjat-o pentru strada nu pentru saloane sau expo.
La partea mecanica s-a umblat la admisie ( filtru aer sport ), suspensie sport.
Procesăm date personale despre utilizatorii sitului nostru, prin folosirea de cookie-uri și alte tehnologii, pentru a-ți oferi serviciile noastre, reclame personalizate, și pentru a analiza activitatea sitului. Am putea partaja anumite informații despre utilizatorii noștri cu partenerii noștri de reclamă și analiză. Pentru detalii suplimentare, vezi Politica de Intimitate.
Prin click pe "DE ACORD" mai jos, ești de acord cu Politica noastră de Intimitate și procesarea de date personale și practici cookie după cum sunt descrise aici. Accepți și că acest forum poate fi găzduit în afara țării tale și îți oferi consimțământul pentru colectarea, stocarea, și procesarea datelor tale în țara unde acest forum este găzduit.
Comentariu