Bine ai venit.
In ce a constat "izolatie fonica si termica a tot interiorului" ? ce materiale ai folosit? si daca ai bagat si pe podea,pedalier,bord?
Aceasta este o discutie despre Logan 1,6 in cadrul Dacia forum, parte din categoria Masina mea; Salutare ! bine v-am gasit pe acest forum ! va prezint si eu loganul meu . Este vorba de un ...
Salutare ! bine v-am gasit pe acest forum!
va prezint si eu loganul meu . Este vorba de un logan taxi 1,6 mpi noiembrie 2007 full-option cu ceva km (151.000), probleme mari nu prea am avut pana acuma ... va prezint cateva modificari facute pe parcursul timpului :
la interior :
- ceasuri de logan prestige, ledurile schimabate (albastre) + carbon 3D pe vitrina
- consola de la schimbator de logan faza 2
- consola centarala de prestige si led-uri albastre la butoane si rosii la clima
- plafoniera cu 36 smd-uri albe
- a2a plafoniera in spate
- lumini la pedalier albastre
- izolatie fonica si termica a tot interiorului
- plafoniera de megane cu 3 spoturi
- deschidere electrica a portbagajului
- modul 4 smd-uri albastre in spatiul de depozitare
- maciulie logan ph2
la exterior :
- barele vopsite si bandourile in culoarea originala
- oglinzi de logan prestige cu capacul vopsit
- eleiminat carlig de remorcare (spate)
- clean la portbagaj
- lupe cu angel eyese in farurile stok
- faruri smoked
- modificat grila de la bara
- deflector de aer pt bara spate
- modul cu 10 leduri super flux la numarul de inmatriculare
Bine ai venit.
In ce a constat "izolatie fonica si termica a tot interiorului" ? ce materiale ai folosit? si daca ai bagat si pe podea,pedalier,bord?
Termica nu prea are cum sa fie atata timp cat avem geamuri![]()
Poate ca niste poze , ai putea sa pui si tu . Sa vada si ochiu nostru .
Pai si cu ce l-ai izolat?, eu de exemplu pentru plafon si usile fata am folosit Silent Coat,Hushmat,am daugat cateva KG bune pe masina.
A izolat cu ce i-am zis eu, folie de aluminiu in multe straturi, si spuma ppe. Bine ai venit dany.
Ia zi baiete, cum sunt arcurile? :-"
sunt suuper okd ...deja au 3000km
![]()
Cat te-au costat amortizoarele Monroe si arcurile?
Si are ceva efect izolatia plafonului? ca mie mi se pare ca intru in cuptor vara chiar daca las masina doar juma de ora parcata.
Am vazut si la craiova un logan papuc avea usile izolate tot ca si tine si pot spune ca se cunoaste.Felicitari.
UPDATE : toba sport carub![]()
masina a facut 160.000km![]()