Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Leasing auto? Avantaje si dezavantaje

Adună
X
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Leasing auto? Avantaje si dezavantaje

    Printre cele mai importante avantaje ale unui contract de leasing auto este ca pe toata durata contractului, finantatorul pastreaza titlul de proprietar, lucru ce il scuteste pe beneficiarul leasingului de alte costuri suplimentare. Un alt avantaj pentru un leasing auto prin Cesiune.ro, este o flexibilitate mai mare de care se bucura clientul in ceea ce priveste avansul si perioada de finantare. Comparativ cu institutiile financiare care acorda credite pentru o astfel de leasing cu buletinul, firma de leasing este mult mai toleranta cu clientii. Plus ca in cadrul firmei de leasing Cesiune clientul isi poate schimba masina dupa un an de contract, folosindu-se de avansul deja achitat.
    Fiind vorba de firme ce apeleaza la astfel de servicii, firmele de multe ori isi pot acoperi cheltuielile de leasing, care sunt in general fixe, cu veniturile generate prin folosirea bunului respectiv, fie ca este vorba de o masina second hand sau de o masina noua.
    Acest lucru simplifica previzionarea bugetelor de venituri si cheltuieli.
    Un minim de documente cerut pentru analiza dosarului si ca persoana fizica se poate achizitiona bunul (masini, utilaje, camioane, motorete) doar cu buletinul si trei facturi de utilitati.
    Un alt avantaj este ca leasingul prin Cesiune nu afecteaza rata de indatorare la banci si la biroul de credite.

    Ca si dezavantaje putem specifica faptul ca masina este pe numele firmei de leasing pana la incheierea contractului (achitarea completa a ratelor).
    Asigurarea RCA si Casco este suportata de client pe toata perioada contractului.
    Ratele lunare pot fi relativ mari si nejustificate, iar in eventuala situatie de neplatire a ratelor lunare, finantatorul (firma de leasing) va poate lua masina, dar va puteti recupera avansul dat odata cu semnarea contractului.

    Sursa: Cesiune
Procesare...
X