Anunț

Adună
Nici un anunț īncă.

Avantaje-dezavantaje masina Noua vs. SH

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • PWR
  a răspuns
  Multi prefera o masina noua din prisma ca iti ofera o garantie, sa zicem 100000km cam la toate marcile,si nu stai cu grija ca oricand iti poate cadea o piesa importanta din motor care e al naibii de scumpa(pompa de injectie,turbina,etc).
  Si al doilea motiv pentru care prefera o masina noua ar fi siguranta...adica nivelul de siguranta al unei masini din 2010...nu se poate compara cu una din 2000 sa zicem(pe zi ce trece apar tot mai multe airbag-uri,intariri laterale,frontale in structura masinii,etc).
  Iar pentru cine nu isi permite o masina noua(nu ii ajung banii s-a zicem pentru ultimul model BMW seria 3...care e 30000euro prefera s-a ia unul din germania cu cativa ani mai vechi la 10000 euro), ca fiti sigur cine are bani de o masina noua...nu se mai incurca cu SH.
  Ultima editare de PWR; 02.Feb.2011, 00:45.

  Lasă un comentariu:


 • CT84LEU
  a răspuns
  Eu vad taxa asta si ca pe o incurajare la rularea pe piata SH a masinilor din Romania. Stoparea importului de vechituri si rularea vechiturilor de aici. Eu de exemplu daca gasesc maine un X5 din 2010 de showroom de vanzare in Germania cu 30.000 de euro si masina ma incanta pentru ca e la oferta acolo pot foarte bine sa o iau si sa o aduc, guvernul nu ma impiedica sa o inmatriculez corect? Va fi la fel (poate mai bine din cauza dif de bani) ca si cum as fi luat-o de aici. Ideea e buna... problema e puterea de cumparare a acestei tari. Noi nu ne permitem masini noi. Noi vrem SH-uri pentru ca se intretin cu sarma si in curte pe butuci. Poti sa iesi cu ele pe camp si sa-ti cari porcu. Fiecare dupa putere si nevoie.

  Aspectul 2, am avut un Polo nou nout, nu m-a incantat motorizarea cum trage, am avut clio nou nout, la fel, dotare+motor, am avut megane, frumos, confy dar iarasi vreau mai multa senzatie, fiat bravo nou - masina super fiabila, buna confy, nu trage. Vreau mai mult...am luat bmw-ul asta SH, ma incanta maxim. Ce masina noua imi luam cu 7000 de euro cat am bagat in ea pana acum care sa aiba 165 de cai la roata si sa mearga asa? Asta nu exclude faptul ca in familie exista si a existat intotdeauna o masina noua (vedeti senzatia de siguranta oferita de o masina noua? )

  Cu toate astea, acum ma gandesc foarte serios la renuntarea la acest SH care ma incanta foarte tare si achizitionarea unei masini noi care sa serveasca scopului familie si sport. Motivul? Aparitia la orizont a posibilitatii intemeierii unei familii, puterea de cumparare individuala care a crescut. Cred ca bucla cam asta este.
  Ultima editare de CT84LEU; 01.Feb.2011, 10:24.

  Lasă un comentariu:


 • SAILOR MAN
  a răspuns
  Poate o sa-mi sariti in cap , dar eu unul sunt de acord cu taxa de prima inmatriculare pt. masinile aduse de afara . Prea s-a umplut Romania cu fel de fel de harburi , mai rar sunt masini care chiar merita aduse. Am devenit cimitirul de masini al Europei. Mergi prin targuri si imediat te convingi. In schimb pt. masinile produse in tara nu sunt de acord, consider ca-i o tampenie .
  Eu tot timpul am fost adeptul masini noi. Tu o conduci, sti care-i viata ei, si ce-i trebuie. Una SH... e loterie , chiar daca arata extraordinar la exterior, comfortabila, s.a.m.d.

  Lasă un comentariu:


 • DeLuXe
  a răspuns
  Dezavantajul clar este pentru masinile SH, si nu numai din prisma necunoscutului. Principala problema acum este taxa de prima inmatriculare unde si un recent euro 4 plateste o taxa exorbitanta, nu mai vorbim de euro 3. Chiar azi ma uitam ca un motor 2000cmc euro 5, plateste 414 euro prima inmatriculare. Extraordinar.

  Lasă un comentariu:


 • Geo
  a creat un topic Avantaje-dezavantaje masina Noua vs. SH

  Avantaje-dezavantaje masina Noua vs. SH

  Era inevitabil un astfel de topic, tinand cont ca asta vine in minte cand te gandesti la achizitia unei masini. Deci pro sau contra, avantaje-dezavantaje si tot ce tine de obiectivitate la subiectu acesta.
Procesare...
X