Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

My Lowrider Citroen BX 14

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Postat în original de SAILOR MAN Vezi post
    Vrei sa spui ca fostul ambreiaj era cel din fabrica ? Pai eu ii faceam statuie la poarta , daca ma tinea 230K .
    Mașinile vechi se făceau cu simțul răspunderii. Laguna din 94 am vândut-o cu vreo 270-300k cred și ambreiajul din fabrică.

Comentariu

Pot sa adaug ca nu era tocit la maxim...mai mergea...dar avea momente cand patina

Comentariu

Masini facute in "serios" , nu electronica , nu sisteme care mai de care , mecanica facuta manual si nu total robotizat.
        Masina este foarte rezistenta , nu am auzit sa fie probleme serioase la astfel de modele .
        Totusi tin sa te intreb: Cu sferele la suspensie cum sta nava batranioara ?
        Sa ai grija de ea si in cazul in care doresti sa o reintineresti gandestete bine sa ii pastrezi originalitatea.

Comentariu

Cu sferele..n-am probleme..dar are de la o vreme...pompa care ridica masina...pare sa functioneze mereu..adica are ea un zgomot pe care il facea cat timp se ridica...dar acum il cam face mereu.. in rest nu-s probleme.

Comentariu

Ah eram sigur , am zis sa nu spun de pompa , am lucrat in liceu la mecanica unui BX si de acolo stiu ca sunt probleme , mai ales ca avem drumurile care le avem.

Comentariu

Postat în original de Mishu Vezi post
              cu sferele..n-am probleme..dar are de la o vreme...pompa care ridica masina...pare sa functioneze mereu..adica are ea un zgomot pe care il facea cat timp se ridica...dar acum il cam face mereu.. in rest nu-s probleme.
              Vezi ma ca ala e disjunctorul Daca era pompa nu iti mai mergea nimic pe masina - suspensie , directie , frane.... Vezi ca e un forum dedicat Citroen , cauta pe "googu" "P
              Si Vis Pacem , Parabellum !!!

Comentariu

Asa..si crezi ca ala face zgomotu ?
                O sa caut pe googu si sper sa gasesc ceva

Comentariu

Si ne-am tras si stickere cu site`ul
                  Multumesc PWR pentru stickere si Andraey ca mi l-a adus
                  Fișiere atașate

Comentariu

Ce se mai aude de BX ?

Comentariu

Frumos model si ingrijit exeplar.
                      Asteptam noutati!
                      Renault 25 Turbo-DX 1990

Renault 21 GTS Symphonie 1991

Volvo 240 Dl 1986

"I am easily satisfied with the bery best" Winston Churchill

Comentariu

Procesare...
                      X