VIPER 5906 RESPONDER HD SST - Alarma auto cu pornirea motorului dintelecomanda; Raza de actiune de pana la 1,6 KM

Beneficii principale:
Pornirea motorului din telecomandă
Pe timp de iarnă încălzeste interiorul masinii si dezgheață geamurile, iar vara porneste aerul conditionat, reducând temperatura aerului din masină la un nivel plăcut.
Distanță de acționare de până la 1600 m
De acum înainte o să simtiti ce înseamnă într‑adevăr rază mare de actiune; în condiții optime aceasta poate ajunge la 1600 m.
Telecomandă Responder HD SST cu ecran LCD
Telecomanda Responder bidirecțională vă va informa în orice moment despre starea mașinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare si intuitive. În cazul declansării sistemului de securitate veți fi înstiitat instantaneu si veți vedea si cauza declansării.
Prin intermediul butoanelor telecomenzii puteți acționa 24 de canale cu funcții noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum: programarea pornirii motorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarte ridicate, verificarea timpului de funcționare a motorului (pornit din telecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încât avertizările să fie primite doar pe telecomandă (masina se va comporta ca si când nu are un sistem de securitate instalat - functie cerută pentru a surprinde persoanele ce vandalizează masinile)
Sirena autoalimentată*
Declansează sistemul dacă un hoț decuplează sistemul de securitate de la bateria masinii.
Senzor de geam spart
La o singură apăsare de buton, portbagajul se deschide, masina rămânând încuiată în rest si sistemul armat. La închiderea portbagajului, sistemul revine automat la starea armată complet.
Descuierea cu prioritate a usii soferului *
Ridicarea / coborârea geamurilor față / spate din telecomandă *
Foarte folositoare pe timp de vară pentru a răcori interiorul masinii sau pentru cazurile în care lăsati în masină un animal de companie.
Aprinderea farurilor din telecomandă**
Luminează drumul de la / până la masină si permite localizarea masinii pe întuneric.
Armare pasivă
Sistemul de securitate poate fi programat să încuie ușile automat. Această functie este facilă pentru momentele în care uitați să încuiati masina, sau aceasta se descuie accidental.
Senzorii de soc si de perimetru ai sistemelor de securitate Viper au două praguri de sensibilitate. Acest lucru este pentru a preveni o posibilă încercare de furt, sau de agresiunea asupra masinii, fără a fi nevoie de declansarea completă a sistemului de securitate.
Armare/dezarmare fără sunete de confirmare - Silent Mode™
Sunt momente în care sunetele de confirmare a comenzilor de armare sau dezarmare
Indicator electroluminiscent Viper*
Acest semnal luminos, montat pe parbrizul masinii, foarte vizibil atât noaptea, cât si ziua, avertizează hotii de prezența sistemului de securitate VIPER instalat pe mașina dumneavoastră.
Instalarea pe magistrala CAN a masinii ***
Sistemele Viper oferă posibilitatea instalării prin interconectarea directă cu computerul mașinii. Acest lucru se traduce prin:
Soluție 100% sigură - compatibilitatea sistemului de securitate cu masina dumneavoastră este garantată datorită testării acestuia cu tipul de vehicul pe care îl dețineți.
Soluție “curată” - instalarea nu mai necesită desfacerea panourilor usilor, fapt care poate genera zgârieturi.
Acces la majoritatea functiilor de confort precum: ridicarea și coborârea geamurilor din telecomandă, închiderea trapei la armarea sistemului, aprinderea farurilor din telecomandă pentru luminarea drumului până la masină.
Deschiderea progresivă a usilor - sistemul poate fi programat ca la o apăsare a butonului telecomenzii să se deschidă doar usa soferului. Această funcție a fost introdusă ca urmare a statisticilor conform cărora majoritatea jafurilor se petrec în parcări. Cu ajutorul acestei funcții, evitați ca o persoană nedorită să urce la dumneavoastră în mașină în momentul dezarmării sistemului.
Garantie pe viată
Cumpărătorii sistemelor de securitate Viper primesc garanție pe toată perioada de utilizare a vehiculului pe care au instalat sistemul.
Note
Pentru activarea funcției de pornire a motorului din telecomandă este nevoie de o a doua cheie; această cheie sau chip-ul din interiorul ei se imobilizează într-un modul al sistemului de securitate.
Activarea unor functii poate necesitautilizarea unor module opționale. Necesitatea acestor module depinde de gradul de accesorizare al mașinii dumneavoastră

Pentru produse ne gasiti pe Car-sound.ro , iar pentru oferta personalizata telefon 0735.100.200

*Accesoriu opțional
** Poate necesita un accesoriu suplimentar
*** Necesita Modul Interfata Programabila DBALL si depinde de functiile disponibile ale masinii.