Rezultate 1 la 8 din 8
Like Tree2Likes
 • 2 Post By PWR

Spuneti nu ACTA!

Aceasta este o discutie despre Spuneti nu ACTA! in cadrul Cafenea forum, parte din categoria Discutii diverse; Spuneti nu ACTA! Daca nu stiti , SOPA si ACTA sunt 2 proiecte la nivel international ce planuiesc aplicarea unor ...

 1. #1
  Detailing Auto Array
  Data înscrierii
  13.01.2011
  Locație
  Constanta
  Vârstă
  36
  Postări
  690

  Implicit Spuneti nu ACTA!

  Spuneti nu ACTA!  Daca nu stiti , SOPA si ACTA sunt 2 proiecte la nivel international ce planuiesc aplicarea unor reguli stricte si absurde in ceea ce priveste libertatea cuvantului , sau orice tip de libertate in ceea ce priveste internetul per total.
  Orice element copyrighted prezent intr-o poza , film , melodie , ORICE , va fi sanctionat cu amenzi usturatoare si puscarie.Nu sunt vorbe aruncate in vant ci sunt dovezi clare.Vor sa stabileasca un firewall la nivel international in ceea ce priveste pirateria.Suna bine nu?Ganditi-va ca folositi un videoclip pe youtube in care sa va exprimati dragostea/ura pentru ceva anume , un ansamblu de poze plus o melodie , sa zicem , a lui Louis Armstrong.DACA , legea ACTA/SOPA este integrata , sunteti vizati pentru o amenda cu valoare variabila in functie de prejudiciile cauzate de dumneavoastra prin videoclipul dumneavoastra.Aceasta lege se extinde si la posturile de radio sau TV online ce contin elemente de copyright , bineinteles , cu aceleasi urmari.
  Filmuletele sunt in engleza , deci ,intelegerea lor necesita studii medii de engleza.Aceasta lege poate fi acceptata de catre uniunea europeana , prin voturi ale trimisii membrilor UE.Avem nevoie de un internet liber.Va rog din suflet , cititi mai mult despre aceasta lege , documentati-va , atat privitorii cat si cei de la realitatea TV.Informati lumea de aceasta masura ce distruge internetul ca ansamblu de elemente digitale."

  „Dacă ați crezut că SOPA și PIPA sunt rele, lăsați-ne să vă prezentăm fratele lor mai mare, ACTA", scrie pe site.
  „Acordul Anti Counterfeiting Trade Agreement, care a fost semnat deja de mai multe țări, pune în pericol libertățile universale și deschiderea internetului.

  "Conform ACTA, ISP (furnizorii de internet) și site-urile vor avea mai multă putere de a urmări ceea ce facem online, în timp ce autoritățile le vor forța să ofere informații și să raporteze descărcările, totul în numele protecției drepturilor de autor."

  "Tratatul controversat ACTA a fost semnat ieri de 22 de țări membre ale Uniunii Europene, între care și România. La scurt timp după, Anonymous a atacat site-ul Parlamentului European. În cazul în care legea va intra în vigoare, climatul internetului ar putea fi schimbat pentru totdeauna.

  România a semnat ieri tratatul de lege ACTA, care a stârnit reacții dure din partea utilizatorilor internetului, alături de alte 21 de tări membre ale Uniunii Europene. Cinci țări au refuzat semnarea acordului. Olanda, Estonia, Cipru, Slovacia și Germania vor putea vota în plen introducerea legii între 11 și 14 iunie.

  Grupul de hackeri Anonymous a atacat site-ul Parlamentului European, la scurt timp după aflarea veștii.

  Acordul ACTA (Anti Counterfeiting Trade Agreement) ar oferi deținătorilor drepturilor de autor să ceară informații confidențiale furnizorilor de servicii de internet legate de fișierele descărcate de utilizator și, mult mai important, posibilitatea de a intenta procese fără a avea nevoie de un procuror. "

 2. #2
  PWR
  PWR este deconectat
  Power by Diesel Array
  Data înscrierii
  27.05.2009
  Locație
  Constanta
  Postări
  3.335

  Implicit

  Nu cred ca se adopta asa ceva, dupa ce ca suntem ultimii in Europa ca nivel de salarizare ne obliga sa cumpar si soft cu licenta, melodii,filme,etc...de ce nu-mi face si salariul minim pe economie ca in Polonia,Cehia macar?

 3. #3
  Junior Member Array
  Data înscrierii
  11.03.2012
  Locație
  Valcea
  Vârstă
  24
  Postări
  67

  Implicit

  Nu Acta! (cum zice in titlu)

  Multora nu le convine acest tratat.. Ieri 10Martie cand a fost vorba sa facem protest din 200+ care s-au anuntat ca vin am fost decat 30maxim...
  Vor sa le pice totul din cer.

 4. #4
  PWR
  PWR este deconectat
  Power by Diesel Array
  Data înscrierii
  27.05.2009
  Locație
  Constanta
  Postări
  3.335

  Implicit

  Daca se adopta v-om fi nevoiti sa ne cumparam licenta pentru windows,licenta pentru orice soft din calculator...cum ar fi suita Office...Photoshop,etc.
  Ca sa numai spun ca adio filme,muzica,etc, ar fi strigator la cer...stau si ma gandesc salariile noastre din Romania...cand vor fi ca in america, ca sa fiu sincer eu as vrea sa am licenta pentru orice...dar ce sa fac daca nu-mi permite salariul din tara asta.

  O licenta de windows nu ar fi exagerat de mult(un windows 7 cam 200 euro), in loc de Office-ul de la Microsoft putem folosi ceva gratis aproape la fel de bun OpenOffice.org dar un pachet CS5...Photoshop,Dreamweaver..te rupe la buzunar.

 5. #5
  Junior Member Array
  Data înscrierii
  11.03.2012
  Locație
  Valcea
  Vârstă
  24
  Postări
  67

  Implicit

  Păi da , 200euro o licență de win7. Dar gandeștete că unii au salariile de 5-6milioane din care iși plătestc intretinerea și mâncarea.
  My special girl... Is my car.

 6. #6
  PWR
  PWR este deconectat
  Power by Diesel Array
  Data înscrierii
  27.05.2009
  Locație
  Constanta
  Postări
  3.335

  Implicit

  ACTA a fost respinsă definitiv de Uniunea Europeană

  După cum era de așteptat după deciziile luate de diferite comisii europene în ultimele trei luni, deși acum jumătate de an lucrurile stăteau exact pe dos, Anti-Counterfeiting Trade Agreement (ACTA) a fost respinsă astăzi de Parlamentul European.

  Rușinoasa respingere a acestui document, cu 478 voturi contra, 146 abțineri și doar 39 de voturi pentru, semnează decesul oficial al tratatului pe teritoriul european și, cel mai probabil, și la nivel global. Din numărul inițial de țări semnatare au rămas acum în joc doar Statele Unite, Japonia și Maroc, în timp ce Noua Zeelandă, Australia, Mexic, Elveția, la care se adaugă acum și membrii uniunii europene, luând deja sau urmând să refuze ratificarea. În aceste condiții, este greu de crezut că Statele Unite se vor mai deranja să ratifice un tratat cu trei membri pentru că ar fi un efort inutil pentru un tratat neaplicabil.

 7. #7
  Registered Array
  Data înscrierii
  14.08.2012
  Locație
  Oradea
  Vârstă
  33
  Postări
  28

  Implicit

  NU Acta!

 8. #8
  Member Array
  Data înscrierii
  17.07.2012
  Locație
  München
  Vârstă
  32
  Postări
  179
  Blog Entries
  1

  Implicit

  kung fu NU ACTA !!!


 

Permisiuni postare

 • Nu poți posta subiecte noi
 • Nu poți răspunde la subiecte
 • Nu poți adăuga atașamente
 • Nu poți edita postările proprii
 •  
Powered by vBulletin™ Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Toate drepturile rezervate.
Fus orar: GMT +3. Acum este ora 10:08.