Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bmw E60

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Bmw E60

Am intrat si io in grupu vostru BMW cu un e60 xOx

Azi i-am schimbat farurile si sunt super incantat de ele.

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0059.jpg 
Afișări:	2 
Mărime:	299,1 KB 
ID:	49735 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0065.jpg 
Mărime:	267,5 KB 
ID:	49736 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	Fotografie0066.jpg 
Mărime:	234,5 KB 
ID:	49737

Frumos, ai facut un salt urias de la hyundai accent la asta.

Cum ti se pare masina fata de ce aveai inainte, niste detalii...ce iti place...ce nu...comparativ cu fosta?

Comentariu

Nu prea am ce sa compar sunt total diferite, un lucru care ma dezamagit un pic ar fi faptu ca 1 si a 2 hiundayu era mai violent an rest numai cuvinte de lauda pt BMW.

Comentariu

Sa il stapanesti sanatos.
        Asadar , ai intrat in "grupa greilor" si cum bine zici :Nu prea am ce sa compar sunt total diferite.
        La un motor de 2000 cmc pe o greutate considerabila este de asteptat sa ai surprize destul de "nelinistite" in treptele 1 si 2 , dar sa nu uitam ca totusi este o clasa mai mare si un Seria 5, vorba unui coleg din breasla, este considerata o "doamna" pe strada si o masina de croazira foarte placuta in conducere.
        Te rog sa dai mai multe informatii precum puterea dezvolatata de motor , ce ai schimbat la ea si nu in ultimul rand cit a costat noua achizitie ( bineinteles daca se poate sa comunici pretul).
        P.S: Dupa e39 care il detin ma gandesc serios la un e60 pe viitor.

Comentariu

Ce pot sa zic a costat 9000 ,are cam 170 cp, momentan nu prea mai sunt fonduri i-am schimbat doar farurile...i-am pus de facelift, ai dau dreptate colegului o am de 2 luni jumate si am facut cu ia 16000 km si nu am vine sa mai cobor din ia nici macar un pic de disconfort nu am in ea.

Comentariu

Bmw-urile pe benzina au cuplul foarte sus si incep sa traga cu adevarat de la 3500 rpm, si unde mai adaugi ca nu a fost gandit ca un cart ci ca o masina de croaziera. Momentan nu e mare lucru de zis decat sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea!

Comentariu

Frumos! :>
              Sa-l stapanesti sanatos!
              I don`t drive fast, I just fly low!
              DDK Photography
              sigpic

Comentariu

Ce se mai aude cu frumosul e60?

Comentariu

Procesare...
                X