Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

BMW E36 coupe 316i CYA :D

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• BMW E36 coupe 316i CYA :D

Pai la inceput nu imi trecea prin gand sa iau vreodata bmw dar culmea asta am luat si nu regret...

Cand am cumparat-o kred ca era una din cele mai urate din orash

suportii rupti la motor
    suspensia barca
    bucsile pe spate ajunsesera la metal
    nu aveam makara pe partea stanga
    si peste toate avea tot felul de abtibilde lipite pe ea si badouri argintii

Dar timpul a trecut si usor usor am reusit sa fac cate cva pe la ea:
    -am pus suporti
    -schimburile necesare
    -macaraua la geam
    -apoi a venit o suspensie sport
    -jantele pe 17''
    -folie spate light black
    -triple si semnalizari fatza smoked
    -subwoofer crunck dual fat boy usa
    si vor mai urma cu rabdare si timp o sa iasa frumos

Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	01072011326.jpg 
Afișări:	1 
Mărime:	173,2 KB 
ID:	49037 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	02062011277.jpg 
Mărime:	193,3 KB 
ID:	49036 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	02062011274.jpg 
Mărime:	217,8 KB 
ID:	49035 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	05072011335.jpg 
Mărime:	175,8 KB 
ID:	49034 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	05072011334.jpg 
Mărime:	233,3 KB 
ID:	49033 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	05072011333.jpg 
Mărime:	217,3 KB 
ID:	49032 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	05072011332.jpg 
Mărime:	322,9 KB 
ID:	49031 Click pe imagine pentru versiune mai mare. 

Nume:	05072011331.jpg 
Mărime:	246,4 KB 
ID:	49030

Bine ai venit!!
    " Ai intrat in lumea buna" , , nu ai cum sa regreti , una singura este "Placerea de a conduce".
    Referitor la ceea ce ai facut pana acum la ea , esti de apreciat , eu nu am apucat sa o vad foarte bine dar am destul timp sa o analizez mai in detaliu.
    Imi place interiorul si daca vrei si nu te vei supara in curand ii voi face poze mai multe sa le pui pe sait in cel mai scurt timp , mai precis duminica daca vii la intalnire.

Comentariu

Dap o sa fiu prezent la meet...la interior as vrea sa ii fac si plafonul visiniu ala e gri si uneori ti se pare ciudat

Nume:	08072011337.jpg 
Mărime:	248,9 KB 
ID:	39146

Poza asta imi place

Asta e pentru voi

Nume:	23072011353.jpg 
Mărime:	174,5 KB 
ID:	39149

Comentariu

Sa o stapanesti sanatos.
        Cati Km are masina si cati CP are?

Comentariu

Mersi pai e 316i 1.6 pe lant 105 cai km- 190.000... pe viitor cu siguranta urmeaza altceva

Comentariu

E destul 105CP la 1300Kg banuiesc, pentru condus normal e suficient doar nu te duci la curse cu masina.

Comentariu

Da este...desi masina trage de toti caluti si am facut masina la care nu ma asteptam nici macar sa ma tin de ele...dar totusi vreau ceva mai mare, mai puternic si momentan caut o varianta posibila si cat mai acceptabila

Comentariu

Ce varianta?
                Motor mai mare ?
                Alta masina?

Comentariu

alta masina in nici un caz, asta imi place...am o oferta pt un motor 1.8is...si ink fac cercetari sa pastrez cutia si grupul meu sa vad kt de compatibile sunt si dk sunt kt ar rezista la +50 de cai...cutia e mai scurta si la fel si grupul...oricum dk il iau o sa mai dureze pt k orice o sa iau vreau sa reconditionez

Comentariu

Baiatu, ce masina misto aaaai ;x

Ba, ce drac de treaba are grupul? De ce sa nu se potriveasca? Poti sa pui grup de la 4.10 la 2.95 pe orice fel de motorizare incepand de 1.6 la 2.8 fara a exista posibilitatea de a se sparge :| Am mai auzit si la altii faze gen:" ba merge sa schimbi motorul dar sa schimbi neaparat grupul ca altfel se sparge"
                    Life should not be a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body, but rather to skid sideways in a cloud of smoke, thoroughly used up, totally worn out, and loudly screaming "WoooHoooo! What a Ride!
                    BMW E30 - 2.5 24V - The SLUt
                    BMW E36 Coupe - 1.8

OPEL Calibra 2.0 16V SFI
                    Opel Astra GSI
                    Alfa Romeo 156
                    BMW E34 Touring
                    NOW: BMW E39

Comentariu

Dezinformezi... Cu cat e mai scurt grupul si puterea mai mare, cu atat creste riscul de a se sparge grupul. In plus un grup scurt aduce mai multe dezavantaje : consum mai mare, ambreiaj uzat mai repede... Singura placere e ca face cercuri si fara sa fie blocant dar niciodata nu va face ca si cu un blocant.

Daca ai de gand sa schimbi motorul strange bani si de grup, si de frane, si de cardan. cauta un motor sa fie COMPLET asta insemnand si evacuarea ( de preferat de e 36 ) sa faci economie la bani. Daca te gandesti la ceva in 6 cil treaba sta cam la fel dar adauga si ceasuri de bord si punte cu discuri spate, in caz ca nu are.
                      PS: Schimba culoarea la jante ...
                      sigpic
                      SLAMMED DACIA LOGAN
                      STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

in 6 cil nu pun, pun is pt k imi trb masina zi de zi pt serv si alte lukruri d'ale casei...6 cil clar are consum mai mare k unul in 4 nu foarte mult dar dk aduni in timp se strange mult...si totusi vreau sa scot cva din ea, da la modul sa ard si eu un cauciuc cu un driftuletz frumos, sa fac si eu pe vreunu kre se umfla airea si fara rost cu un motor mai mare k deh ramne grupul scurt si o sa aiba cva putere la roti, e totusi o senzatie mai diferita...kt despre evacuare custom made k si pana akum...dk trec la is fac cap coada inox...
                        PS: mie kiar imi place cum a iesit culoarea jantelor si dau bn pe masina...e cva mai...diferit k restul

Comentariu

Daca vrei si gume arse si sa faci ceva pe 400m : Grup blocant (neaparat blocant pt plecare si cercuri) cip ( in jur de 200lei ) evacuare ( aproimativ 4-500lei inox) si suspensie calumea..
                          Nu e rea culoarea , vine bine pe masina.
                          sigpic
                          SLAMMED DACIA LOGAN
                          STACE|WORKS ROMANIA

Comentariu

cip gasesc adica iau calculatoru deja cipuit nu mai stau sa mai dau dupa bani...ca am 2 var cu cip si fara(logic pe kre iau CIP)...evacuarea tavi de inox am...imi trebuie o finala de inox si inca ceva sa bag pe la mijloc pe undv sa nu fiu sperietoarea orasului...suspensia este foarte tare si akum este sport arcuri galbene...doar ca atunci trb sa pun arcurii rosi sa vina pe burta...nu am facut asta pana acum ca trb sa unflu aripile la jantele astea plus k lukrez pe undv pe und se termina asfaltumomentam merge cu suspensia asta pana pun cva sub capota...sper doar sa imi iese asa cum vreau...trb ceva timp si finante

Comentariu

CYA te provoaca SRY-ul ca ma minti de ceva timp ca ne dam
                              Frumoasa masina si foarte intretinuta.Succes la ce iti doresti sa faci la ea.
                              sigpicLogan 1.6 16v 85 SRY

Comentariu

Procesare...
                              X