Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

E36 325i coupe

Adună
X

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

Am reusit sa pun si rotile, insa nu am reusit sa-mi iau badge-urile pt ele. Sper sa ajunga maine, poimaine. Intre timp, 3 poze (nu chiar grozave ca si calitate) dar subiectul e important.

Comentariu

Ce este frumos ii place si lui D-zeu.
      Dar cu celelalte jante ce faci?
      Le montezi iarna impreuna cu incaltarile potrivite anotimpului?

Comentariu

Mersi frumos! Rotile vechi nu stiu daca am unde sa le depozitez aici, inca nu snt sigur. As vrea sa le pastrez ca roti de iarna, asta ar fi planul, dar acum sa vad daca le gasesc loc prin casa.

Comentariu

Foarte frumoase jantele

Comentariu

Si o poza mai buna dpdv al calitatii. Ma seaca faptul ca nu gasesc logo-urile potrivite pt ele.

Comentariu

o masina cu foarte mult gust si foarte intretinuta,sper sa nu ma critice nimeni(poate am imbatranit eu ..),dar nu mai apreciez tuningul la o masina,prefer sa am o masina frumoasa de fabrica si sa o intretin(parerea mea)...sa ai parte de ea.

Comentariu

Mistreku intodeauna a optat pe original si mai putin tuning agresiv .
                Eu am vazut aceasta masina in realitate si pot spune ca ai dreptate .
                Mi s-a pus pata pe ea de ceva ani buni ( de cand a fost prezenta la Bucovat , mistreku stie ).
                Tot acest model m-a inspirat la primul Bmw care l-am achizitionat ( e36 berlina ) .

Comentariu

Multumesc baieti, apreciez! Totusi, nu e chiar asa intretinuta cum pare in poze. Nu e nici cotet, dar mai are defecte gen un cheder jigarit, o tripla in care candva a curs apa si acum se vede mai inchisa decat cealalta si alte maruntisuri d-astea. Dar usor, usor, se fac toate.

Comentariu

Se poate inchide subiectul ?

Comentariu

Procesare...
                    X