Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
My garage
Adună
X
-
Postat īn original de stefiPJJ Vezi postTeo, m-ai innebunit cu culoarea asta ... pe unde o vad pe acolo stau sa o admir
Un motor mai..potent pentru era si e perfecta, a..lipseste piesa de rezistenta...Numarul...schimba PTK cu DIN
stiu ca ii lipseste o inima mai mare, e nasol ca nu prea se pot omologa, sa fie treaba treaba. o sa schimb si numarul in curand, sper ca mai gasesc vreun DIN disponibil
Postat īn original de PWR Vezi postAi prins bandourile pe usi?...vezi ca poate nu e nevoie sa le lipesti, poate se prind cu clipsuri ceva.
Postat īn original de adrian17071979 Vezi postEheeeeeeeee................. am vazut PTK-ul pe strada ( foarte frumos arata), hai cu poze noi Teo.
Postat īn original de DJ35DDK Vezi postVrem poze noi cu E36-lesi GSX-Ru`.
Lasă un comentariu:
-
Eheeeeeeeee................. am vazut PTK-ul pe strada ( foarte frumos arata), hai cu poze noi Teo.
Lasă un comentariu:
-
Ai prins bandourile pe usi?...vezi ca poate nu e nevoie sa le lipesti, poate se prind cu clipsuri ceva.
Lasă un comentariu:
-
Teo, m-ai innebunit cu culoarea asta ... pe unde o vad pe acolo stau sa o admir
Un motor mai..potent pentru era si e perfecta, a..lipseste piesa de rezistenta...Numarul...schimba PTK cu DIN
Lasă un comentariu:
-
salve, merci.
nu am putut veni in ultimul timp, tot zic "duminica nu ratez meet-ul" dar se intampla.
la coupe nu am mai facut ceva, acum sunt ocupat cu vopsitul motocicletei, schimbam culoarea
va pup
Lasă un comentariu:
-
Sa vezi cand termina totul cum arata e-36-le.
Intinerit bine , fara chitaituri in interior care deranjeaza auzul , fara denivelari pe caroserie , etc.
Teo ce ai mai facut la masinuta , baietii intreaba de tine duminica de duminica.
Lasă un comentariu:
-
Postat īn original de PWR Vezi postFrumoasa culoare, imi place.
Postat īn original de adrian17071979 Vezi postFrumos..........
Felicitari Teo , ai revopsit jantele .
Foarte frumos arata e36-le , cred ca vrei sa intreaca fratiorul e46.
La interior se preconizeaza schimbari?
Lasă un comentariu:
-
Frumos..........
Felicitari Teo , ai revopsit jantele .
Foarte frumos arata e36-le , cred ca vrei sa intreaca fratiorul e46.
La interior se preconizeaza schimbari?
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: