Era super masina.
Sper sa iti iei acum si e39-le dorit .
Toate cele bune si sa ne auzim cu bine.
Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
BMW E46 323Ci
Adună
Acest topic este īnchis
X
X
-
Masina s-a vandut acum ceva timp...va urma tot un bmw si cine stie, poate la fel de frumos si ingrijit...
Frumoasa ultima poza postata de andrei, care stie sa scoata ce-i mai bun din toate pozele facute de el!
Se poate inchide topicul!
Lasă un comentariu:
-
Asta stiu, dar trebuie scoasa si bucsa aia de e in suport si nu stiu ce marime trebuie, am inteles ca sunt pe marimi, nu intra daca nu e marimea potrivita. Tre sa masor la mine sa vad de cat e, si am inteles ca si asa intra foarte greu... si unsa
Lasă un comentariu:
-
Postat īn original de JaMbO Vezi postCea mai buna alegere, bravo. Powerflex vreau si eu sa-mi pun acum ca tot trebuie sa le schimb, dar sa vad cum e cu ele... intra in suportul ala original sau trebuie luat altu? Cum e cu ele, stii mai bine?
Lasă un comentariu:
-
Buna alegere cocoEu sincer nu as fi dat masina.. dar am zis sa nu`ti spun ca poate te superi
Lasă un comentariu:
-
Cea mai buna alegere, bravo. Powerflex vreau si eu sa-mi pun acum ca tot trebuie sa le schimb, dar sa vad cum e cu ele... intra in suportul ala original sau trebuie luat altu? Cum e cu ele, stii mai bine?
Lasă un comentariu:
-
Am scos-o de la vanzare ca m-am saturat de tot felul de oferte...
O sa incep sa bag bani in ea incet,incet...incepand cu tot ce tine referitor la bucsi, care vor fi powerflex...imi voi cumpara aripa de dreapta fata oem ca sa se aseze bine si mici kestii ca sa fie cat mai ok!
Lasă un comentariu:
-
Uite ca de aici aflu si eu ca vrei sa o vinzi!De ce? E bestiala masinuta, foarte ingrijita si sper ca faci alegerea buna daca o vinzi!
Lasă un comentariu:
-
mersi frumos...
si a ta este destul de ingrijita...vezi ce faci cu aripa de pe dreapta fata,ca mi se pare ca am vazut niste rugina pe-acolo!
Bafta!
Lasă un comentariu:
-
multumesc pt apreciere...nu stiu ce voi face cu banii,dupa ce o s-o vand,dar stiu ca tot bmw o sa-mi iau...iar cat despre meet, o sa ajung data viitoare pt ca duminica trecuta nu am putut ajunge!
Lasă un comentariu:
-
Astazi nu ajunsasi la meet !
Poate ajungi data viitoare !
Numai bine !
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: