View RSS Feed

kestor

Inchirierile auto

Rate this Entry
by on 12.02.2016 at 04:51 (947 Afișări)
In sezonul cald multi vor fi cei care vor alege sa apeleze la serviciile unei firme de inchirieri auto pentru a inchiria masina potrivita care sa ii conduca spre destinatia favorita de vacanta. Pentru ei, dar si pentru oamenii de afaceri care au decis sa inchirieze o masina pentru a se deplasa mai usor in momentul in care pleaca intr-o delegatie, avem cateva sfaturi menite sa ii scuteasca de evenimentele neplacute.

Nu inchiria o masina cand pretul oferit este prea mic. De cele mai multe ori, in spatele unui pret tentant se ascunde un serviciu de proasta calitate, lipsa asistentei rutiere si tehnice in caz de accident sau avarie auto, masini vechi cu probleme tehnice sau firme de inchirieri auto « fantoma ».

Inainte de a inchiria o masina verifica daca firma pe care ai ales-o are un sediu de relatii cu publicul. Firmele de « cartier » nu sunt recomandate. In acest caz, patronul isi inchiriaza autoturismul personal, biroul inseamnand la el acasa, in sufragerie. O firma de inchirieri auto serioasa va inchiria un spatiu comercial, biroul fiind dedicat in totalitate activitatilor de inchirieri auto.

Daca cauti online o firma rent a car, verifica daca la Contact are trecuta adresa completa a biroului de inchiriere. Nu apela la o firma ce are trecut doar numarul de telefon la Contact. De asemenea, evita sa apelezi la serviciile unei firme de inchirieri auto care iti cere garantia cash.

Prin urmare, mai ieftin poate fi un mare semn de intrebare in ceea ce priveste seriozitatea si profesionalismul firmei la care apelezi. Alege o firma cunoacuta, cu o reputatie buna chiar daca vei scoate mai multi bani din buzunar.

Pentru mai multe detalii accesati: Rent a car Cluj - Inchirieri auto de la 19 euro/zi
Taguri: Nimic Adaugă / Editează etichete
Categorii
Uncategorized

Comments

Powered by vBulletin™ Version 4.2.3
Copyright © 2020 vBulletin Solutions, Inc. Toate drepturile rezervate.
Fus orar: GMT +3. Acum este ora 04:18.