View RSS Feed

calinb

Parcare aeroport Otopeni Otopark

Rate this Entry
by on 08.04.2016 at 00:33 (5142 Afișări)
In eopoca moderna, calatoria cu avionul reprezinta cea mai optima si buna solutie, atunci cand dorim sa ne deplasam rapid si in siguranta in calatoriile noastre. In secolul vitezei, secolul XXI, companiile aeronautice care produc traficul aerian, s-au dezvoltat foarte mult, putand crea conexiune in ceea ce priveste transportul de pasageri intre diverse orase situate in puncte diferite si la mare distanta pe glob

Transportul aerian constituie in ultima vreme, una dintre cele mai cautate metode atunci cand dorim sa ne deplasam rapid pe distante mari. De asemenea, numeroase studii de specialitate evidentiaza faptul ca accidentele aeronautice sunt foarte rare, in raport cu numarul zborurilor, clasand astfel transportul aerian ca una dintre cele mai sigure mijloace de transport prezente la ora actuala.

In tara noastra, exista numeroase aeroporturi care facilitateaza astfel transportul aerian, fiind frecventate de mii de clienti zilnic. O mare problema insa, o constituie locurile de parcare. Majoritatea acestor oameni vin cu masina personala, iar parcarea aeroportului nu este foarte incapatoare. De aceea, s-au dezvoltat foarte mult parcarile particulare din jurul aeroportului. In Bucuresti exista doua aeroporturi, Otopeni si Baneaeasa. Capacitatea parcarii aeroportului Otopeni este una destul de mica, iar preturile sunt destul de ridicate.

Tocmai de aceea, majoritatea persoanlor aleg sa parcheze masina ori in parcarile hotelurilor din imprejurimi sau apeleaza la parcari particulare. Otopark este o parcare din jurul aeroportului Otopeni, care ofera servicii profesionale si la preturi reduse de parcari auto, aceasta fiind pazita si supravegheata video, astfel incat masina dumneavoastra pe perioada in care este lasata la Otopark este in deplina siguranta. Otopark parcare aeroport otopeni se ridica la cele mai inalte standarde de calitate, putand satisface cele mai exigente cerinte, cu o capacitate de peste 40 de locuri.

Mai mult, Otopark vine si cu alte faciltiati, cum ar fi spalarea autovehicului, transfer spre aeroport gratuit, umflarea rotilor, pregatirea acesteia pentru intoarcerea dumneavoastra, totul pentru a economisi cat mai mult timp.

Pretul parcarii aeroportului Otopeni Otopark este foarte accesibil, se poate negocia in functie de numarul de zile, existand programe de fidelizare, zile gratuite bonus, etc.

Cu Otopark aveti garantia ca masina este in deplina siguranta, o veti primi in aceeasi stare, putand fi eliberata si factura. Otopark dispune si de un sistem de rezervare online, procedura fiind una extrem de simpla, pentru a economisi din timpul dumneavoastra. Nu ezitati si contactati-ne.

Comments

Powered by vBulletin™ Version 4.2.3
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. Toate drepturile rezervate.
Fus orar: GMT +3. Acum este ora 04:50.