Noutati?
Sa faci poze sa vedem si noi .
Anunț
Adună
Nici un anunț īncă.
Audi A4 B5 1.9 TDI
Adună
X
-
Nu.Masinutza a primit un set de telescope cu arcuri secondhand.Si cam atat.Sper sa termin sesiunea bine si sa ma apuc de ea.Doar finantele lipsesc
Lasă un comentariu:
-
@PWR filtru K&N nu se merita la dieseluri pt ca e prea mult praf
@Teo Andreea ms mult....modificari sper sa vina mai ales ca au avut grija vecini sa fie zgariata.....am inpresia ca am cam putine cerculetze....ca miau mai facut ei 2-3.....le "multumesc" oricum
Lasă un comentariu:
-
Arata bine masina , si consumul este bun , sa o pastrezi sanatos , cu noi modificari ...
Lasă un comentariu:
-
Eu daca as fi in locul tau mi-as pune multe accesorii care se gasesc pe S4, body-kit(spoiler fata/spate si praguri), un filtru de aer K&N, asta asa pentru inceput, si asta doar daca ai de gand sa o tii mai multi ani, ca daca e ceva de scurta durata nu are rost sa bagi bani in ea.
Lasă un comentariu:
-
ms......nu sunt oglinzi de s4=))=)))sunt doar nsite capace peste de la fostu proprietar!urmatoarea operatie e 2 culori
badboy lookul si dupai cred ca urmeaza altele
Lasă un comentariu:
-
Arata bine masina, imi plac oglinzile de S4.
O resoftare nu ii faci si tu?...la diesel se merita ca scoti minim inca 20-25CP, iar consumul ramane la fel.
Lasă un comentariu:
-
Totusi eu cred ca o sa-mi fac bad boy look.....acum depinde cat de accentuat
Lasă un comentariu:
-
NU BAD BOY LOOK!!!!!!!! cand l-am dat jos parca a fost alta masina, atat ca si aspect cat si ca luminozitate a farurilor
Lasă un comentariu:
-
Aici iti poate raspunde ridller care a patit-o rau de tot.
Uitate la seria 5 a lui si sigur vei gasi raspunsul.
Cu certitudine , depinde cit de accentuat este.
Lasă un comentariu:
-
Vopsesc.....sincer nu sunt de acord cu colantatu....o intrebare pt cei care stiu.......bad boy lookul afecteaza faza lunga?adik bate mai scurt?
Lasă un comentariu:
-
Desigur ca poti .
Daca respecti ce este in certificat , sigur nu ai probleme.
O colantezi sau o vopsesti?
Lasă un comentariu:
-
Vreau sa stiu daca pot face masina in 2 culori;precizez ca in talon am trecut grii-alastru sau inverz nush sigur.
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: