Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Audi A3 vs A4

Adună
X
 
 • Filtrează
 • Ora
 • Arată
Curăță tot
postări noi

 • Audi A3 vs A4

  Salut! De ceva timp ma gandesc sa achizitionez o noua masina si nu m-am hotarat inca daca A4 B7 sau A3 spam.spam Ca motorizari m-am gandit la 1.9tdi si 1.6 mpi, merg cam 50-50, 15-20.000km/an, deci oricare din ele ar fi nu cred ca ar fi o alegere gresita, dar as fi totusi curios de niate consumuri.

  Intrebarea principala ar fi care este diferenta intre cele 2 si daca merita diferenta de bani la intretinere pentru un A4 fata de A3.
  O alta intrebare, cand vine vorba de condus, este diferenta mare intre cele 2 modele pe curbe si la viteze mai mari (autostrada ~140km/h)?

  As alege A4 pentru design, iar A3 pentru costuri. Vreau să cumpăr o mașină bună, câștig bani pe cazinourile bitcoin pe care le-am găsit pe site-ul Casinority. Nu vreau sa par ca nu stiu in ce ma bag cand imi iau Audi, dar as vrea sa fac alegerea cea mai buna. Multumesc!
  Vlad

 • #2
  Vă mulțumim pentru informațiile interesante pentru reflecție.
  Prieteni, dacă sunteți interesat de pariuri sportive, vă sfătuiesc să vizitați această pagină . Nu veți găsi cele mai bune condiții de bonus pentru jucătorii români!

  Comentariu

  Procesare...
  X