+ Răspuns la subiect
Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 1 2
Rezultate 16 la 24 din 24
Like Tree1Likes

MotoGP

Aceasta este o discutie despre MotoGP in cadrul Motorsport forum, parte din categoria Hobby & Pasiuni Comune; Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare foarte rau, pacat!...

Fermieru Christnacht has a spectacular aura about Christnacht has a spectacular aura about
    Data înscrierii
    13th January 2011
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    28
    Posturi
    485

Implicit

Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare foarte rau, pacat!
    PetrolHead Team

Moderator DeLuXe will become famous soon enough DeLuXe will become famous soon enough
    Data înscrierii
    29th January 2011
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    538

Implicit

Alte detalii ... AICI

MotoGP-untitled.jpg

Ironia sortii, cel mai bun prieten al lui, rossi, l-a calcat pe mana, dar i-a smuls casca cu carena, urmat de edwards care l-a lovit in zona toracelui Rossi a anuntat ca s-ar putea lasa de motorsport pe 2 roti. ,,Non ce la faccio piu"

Asa sunt cei cu benzina in sange ... remember Senna

PWR
    PWR este conectat acum
    Moderator PWR will become famous soon enough PWR will become famous soon enough
    Data înscrierii
    27th May 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    2.209

Implicit

Am auzit ca l-ar fi calcat si pe cap...dar cica nu asta a dus la moartea lui ci mai degraba ranile interne.

Moderator DeLuXe will become famous soon enough DeLuXe will become famous soon enough
    Data înscrierii
    29th January 2011
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    538

Implicit

Ai auzit? tu esti unuul dintre cei care asculta realitatea tv ... crede si nu cerceta nu?
    In poza de mai sus se vede clar ca nu l-a calcat pe cap, ci pe mana, l-a lovit in casca cu carena, se vede si in film, ca in acelasi timp cu saritul castii, au mai sarit niste bucati de fibra

PWR
    PWR este conectat acum
    Data înscrierii
    27th May 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    2.209

Implicit

Da, recunosc ca am auzit pe realitatea tv...au exagerat aia.

Special Member SAILOR MAN is a jewel in the rough SAILOR MAN is a jewel in the rough SAILOR MAN is a jewel in the rough SAILOR MAN is a jewel in the rough
    Data înscrierii
    11th January 2011
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    1
    Posturi
    745

Implicit

Ma batea gandul , sa-mi iau o motocicleta de genul enduro. Normal ca SH , si pe care sa nu ma intereseaza sa o inmatriculez, sau daca imi trebuie carnet pentru ea, pentru ca o duc la tara , si-mi fac de cap in week end-uri cand am chef . Asa ca pe o distractie . Daca mi-as mai gasi macar 2 parteneri de joaca, ar fi super.

PWR
    PWR este conectat acum
    Data înscrierii
    27th May 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    2.209

Implicit

@SAILOR MAN E cam periculos fara permis, nu se stie niciodata cand da beleaua peste tine.

Member c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough
    Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Dacă nu este pe drumuri publice, nu cred că trebuie. Sunt altfel condițiile pentru acest tip de moto?

Super Moderator adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold
    Data înscrierii
    28th February 2011
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.321
    Blog Entries
    1

Implicit

Sa ne readucem aminte de o cursa nebuna, nebuna !!!!
    BRAVO Rosi & Lorenzo !!!!!!
    Catalunya 2009 Motogp 'Rossi teaches Lorenzo a lesson!' on Vimeo

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii