+ Răspuns la subiect
Pagina 1 din 2 1 2 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 15 din 24
Like Tree1Likes

MotoGP

Aceasta este o discutie despre MotoGP in cadrul Motorsport forum, parte din categoria Hobby & Pasiuni Comune; Discutam despre ce se intampla in Campionatul Mondial de Motociclism, piloti, curse, echipe si altele . Maine este cursa in ...

Member andrei.andrei will become famous soon enough
    Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    117

Implicit MotoGP

Discutam despre ce se intampla in Campionatul Mondial de Motociclism, piloti, curse, echipe si altele .

Maine este cursa in Italia, la Mugello.

Member c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough
    Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Sunt fan Rossi, dar Ducatti e o motoretă mult prea complicată. El se plânge că nu poate fi setată cum trebuie. Făcea o comparatie cu japonezele, unde pentru a modifica un parametru de functionare, trebuia să facă o singură modificare. Aici pentru a modifica același lucru se face mai multe modificări, care apoi vor avea repercursiuni și asupra altor parametrii. Nu știu cum dracu au gândit ăștia. De fapt italienii nu prea sunt recunoscuți pentru soluțiile simple și fiabile.

Dacă rămânea la Honda, ar fi fost campion an de an.

Member c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough c6t9 is a jewel in the rough
    Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Frumoasă cursa lui Rossi, a recuperat 10 locuri, dar totuși doar 6 la final. Și azi spuneau că au făcut ceva modificări. După ce a crescut aderența pe față, a pierdut-o pe spate și apoi au încercat iar să modifice ceva pentru a avea aderență mai bună pe spate. Oricum se poate ca toate eforturile lor să se concentreze asupra noului model ai mult. Să vedem ce poate scoate și cu ăla.

Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    117

Implicit

Prima problema este ca puterea nu este pusa bine "pe asfalt", iar a doua problema, tine de faptul ca e o "obisnuinta" pt Rossi ca in primul an dupa ce a schimbat echipa, sa nu faca nimic.

Nu e bine sa punem problema cu "daca ar fi ramas" Rossi e un pilot exceptional si a demonstrat-o de fiecare data, tocmai asta l-a ajutat sa arate ca stie ce face, campionatele castigate cu fiecare echipa in parte. Trecerea la Ducati, este un ultim pas inainte de retragere, cu siguranta nu va merge mai deprarte, si era normal sa isi incheie cariera in saua unei "echipe de acasa".

ps: Fan Rossi !

Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Cred că va mai alerga mult timp. Are viteza în sânge. A concurat și la mașini, ceea ce e ceva. Nu a avut rezultate notabile în marile competiții, dar a câștigat curse la un nivel mediu. Iar, cele 2 sunt din lumi diferite și e mare lucru.

După ce pleacă Rossi pentru mine va fi ca moartea lui Senna în F1. Nu mai am pilot favorit. Până la Rossi nici nu mă pasiona moto.

Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    117

Implicit

La asta ma gandesc si eu, cum va fi MotoGp fara Rossi. Dupa ce a plecat Schumy din F1 nu m-am mai uitat, eram nebun cu F1 .
    ...de Senna, nu stiu daca l-am prins, sunt aproape major

Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Anul ăsta se mișcă decent F1. Până acum nici nu aveai la ce te uita.

Data înscrierii
    27th March 2011
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    117

Implicit

Noroc cu RedBull si cine tine de volan.

PWR
    PWR este conectat acum
    Moderator PWR will become famous soon enough PWR will become famous soon enough
    Data înscrierii
    27th May 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    2.209

Implicit

In Superbike nu va uitati? si acolo e batalie interesanta pentru titlu, cu batranul Max Biaggi.

Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Mă uitam într-o vreme, pe timpul 125cc, 250cc, 600cc cred.

Acum nici nu mai știu când e. Atunci prindeam o săptămână una, o săptămână alta dacă-mi aduc bine aminte.

Moderator the red passion is a jewel in the rough the red passion is a jewel in the rough the red passion is a jewel in the rough the red passion is a jewel in the rough
    Data înscrierii
    16th February 2011
    Locaţie
    Roma / Brasov
    Posturi
    551
    Blog Entries
    1

Implicit

Citat Postat în original de PWR Vezi Post
    In Superbike nu va uitati? si acolo e batalie interesanta pentru titlu, cu batranul Max Biaggi.
    Apropo de Max Biaggi...am avut ocazia sa-l cunosc...a venit intr-o zi pe strada unde locuiesc sa vada o vila aflata in vanzare...i-am cerut 2 autografe cu dedicatie In schimb de urmarit F1,Moto GP sau Superbike,anul acesta nu am avut timp pentru asta.
    Alfista fino alla morte! Il cuore ha sempre ragione!

Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

Implicit

Data înscrierii
    3rd June 2011
    Locaţie
    B-RO
    Posturi
    240

PWR
    PWR este conectat acum
    Moderator PWR will become famous soon enough PWR will become famous soon enough
    Data înscrierii
    27th May 2009
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    2.209

Implicit

Dumnezeu sa-l ierte, la 24 de ani, pacat, stiu ca am vazut o gramada de GP-uri si din clasele inferioare cu el(250cc).

Super Moderator adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold adrian17071979 is a splendid one to behold
    Data înscrierii
    28th February 2011
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.321
    Blog Entries
    1

Implicit

Dumnezeu sa il aiba in paza si sa ii daruiasca un loc printre ingeri.
    Un tribut prea scump pentru astfel de sport , unde viata este la extrem in fiecare clipa.

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii